Tarling Klasik Abdul Adjib

Bakul Jamu
Banyuwangi
Borobudur
Cupu Manik
Desa Buyut
Kondangan
Krisis Akhlak
Ngrujaki
Nonton Tarling
Nonton Wayang
Salah Mejet

Supir Inden

Jodo Mampir

Waspada

Warung Pojok

Rama Sinta

Oh Sayang

6 Response to "Tarling Klasik Abdul Adjib"

  1. Angga Y says:
    May 29, 2013 at 12:05 AM

    Kesuwun,,isun lan keluarga seneng ngrongokaken tarling klasik..

  2. Bendul says:
    September 19, 2013 at 11:13 AM

    Sami-sami, Mugi Manfaat

  3. Bendul says:
    September 19, 2013 at 11:13 AM

    Sami-sami, Mugi Manfaat

  4. opay says:
    September 26, 2013 at 8:15 PM

    kang link banjar petunge ora bisa di downlad

  5. opay says:
    September 26, 2013 at 8:16 PM

    kang tarling banjar petunge bli bisa di download kang

  6. ela nurlaela says:
    December 17, 2014 at 8:19 PM

    Pagapunten kang, nyuwun lagu kang h ajid sing judule tukang ojeg